Szakmák Éjszakája – 2019. 04. 12.

szakmak-ejszakaja-2019

Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!
„Szakmák éjszakája” a Karcagi Szakképzési Centrum Mezőtúri Szakközépiskolájában a Földvári út 8. szám alatt!

2019. április 12-én ismét kinyitjuk iskolánk kapuját az érdeklődők számára. Negyedszerre csatlakoztunk a legnagyobb magyar pályaorientációs rendezvényhez! Pénteken 18-tól 22 óráig nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk! Betekintést kaphatsz az ács, hegesztő, ipari gépész, szakács, pincér, női szabó, kőműves, asztalos, cukrász és eladó szakmák világába. A látogatók tájékozódhatnak az ingyenes másodszakmai oktatásról is.

Aki a rendezvényen tevékenyen részt vesz, és 22 óráig regisztráltatja magát, az kedvezmény kupont kap, mellyel az Erődben, helyben, péntek este, 18-22 óráig fogyaszthat frissen sültet vagy egy nagy pizzát 990 Ft-ért. Valamint a Deltában is: az alap Ticsa-burger árából kedvezményt kap, péntek és szombat este 550 forintért veheti meg 650 Ft helyett. 21.30-kor tombolahúzás a regisztrált látogatók között!

Lehet, hogy a jövőd itt, ezen az éjszakán kezdődik! A rendezvény látogatása előzetes bejelentkezést nem igényel, belépődíj nincs. Várjuk a diákokat, a szülőket, az ingyenes felnőttképzés iránt érdeklődőket.