Szakmák Éjszakája a mezőtúri Szakiskolában

Szakmák Éjszakája részletes

Szakmák Éjszakája a Karcagi SzC Mezőtúri Szakiskolája és Kollégiumában a Földvári út  8. szám alatt.

Egy éjszaka alatt végigjárhatod a mezőtúri szakiskolát, feltárhatod a szakemberek titkait, megnézheted melyik foglalkozás mit takar!

2016. április 15-én pénteken 18-tól 22 óráig!

Az alábbi programokat kínáljuk:

Interaktív szakmai bemutatók asztalos, női szabó, kőműves és hidegburkoló, eladó, hegesztő, ipari gépész, szakács és pincér szakmákban.

Készíthetsz horgászszéket. kipróbálhatod a hegesztő berendezéseket. Süthetsz roston. Megajándékozhatod szeretteidet az általad készített rózsával, tűpárnával vagy bonbon csokorral. Elsajátíthatod a szigetelés és burkolás alapjait.

A látogatók tájékozódhatnak az ingyenes másodszakmai felnőtt képzésről!

A Szakösvényen felkeresheted a TÚR-GÉP 2000 Kft-t, és tájékozódhatsz az ott folyó munkákról, lehetőségekről.

PRÓBÁLD KI, CSINÁLD MEG, ISMERD MEG!

Aki a rendezvényen tevékenyen részt vesz, és 22 óráig regisztráltatja magát, az kedvezmény kupont kap, mellyel az ERŐD-ben helyben fogyasztva, péntek este 18-22 óráig frissen sültet ehet 1200 Ft helyett 890 Ft-ért, vagy egy nagy pizzát 1290 Ft helyett 990 Ft-ért.

Valamint a DELTÁ-ban is: az alap TICSa-burger árából kedvezményt kap, péntek és szombnat este 400 Ft-ért veheti meg 500 Ft helyett.

LEHET, HOGY A JÖVŐD ITT, EZEN AZ ÉJSZAKÁN KEZDŐDIK!

A rendezvény látogatása előzetes bejelntkezést nem igényel, belépődíj nincs. Várjuk a diákokat, a szülőket, az ingyenes felnőttképzés iránt érdeklődőket. Április 15-én, 18 órától 22 óráig, Mezőtúron a Földvári út 8. szám alatt, a Mezőtúri Szakiskolában.

Érdeklődni az alábbi telefonszámon 56/350-422 és a www.facebook.com/626mezotur oldalon lehet.